Om Ytexperten

Vi på Ytexperten brinner för kvalitet! Därför bestämde vi oss för att år 2020 starta ett företag där vi endast ska sälja och marknadsföra produkter vi själva testat och utvärderat. Enkelt förklarat ett antal produkter som vi vet är det bästa och mest prisvärda alternativet på marknaden, i varje enskilt segment vi ger oss in i.

Jag som grundare är maskiningenjör och har jobbat med konstruktion och utveckling i över 15 år. Idag har jag också ett konsultföretag där jag tillhandahåller ingenjörstjänster inom mekanik, hydralik och konstruktion. Men med ett brinnande intresse för «engineered products» så har jag nu även beslutat mig för att ta steget in mot webbhandeln. Med mig har jag ett extremt hängivet team som alla har samma mål, det vill säga att tillgodose bästa tänkbara produkter och support till både privatpersoner och företag.

Under 2020 ingick vi ett avtal med Smartseal UK som gett oss ensamrätt till distribution i Norden. Smartseal har funnits på marknaden i 15år och är experter på alla områden inom ytbehandling. Så det är med glädje vi nu fått möjligheten att representera deras kvalitetsprodukter.

Till en början kommer ni endast få se några enstaka produkter på hemsidan, men det kommer mera. Och som sagt, alla produkter som vi säljer är noga utvalda, testade och utvärderade av oss själva. Nackdelen med detta är att det tar längre tid för oss att få ut produkterna på marknaden, fördelen är dock att ni konsumenter inte behöver fundera kring vilken produkt som är bäst, det jobbet kommer vi ha gjort åt er.

2021 kommer bli ett spännande år med flertalet nya produkter - häng med oss på resan!